Novosti i dešavanja

vijesti, akcije i pogodnosti za naše kupce...

Nove pogodnosti za naše kupce

Saradnja BIHAMK-a i HIFA GROUP

Bosanskohercegovački auto-moto klub BIHAMK je na samom početku 2017. godine svim svojim članovima, bez obzira koji članski paket posjeduju, obezbijedio novu povlasticu. 

bihamk-a5
bihamk-a5

Od 05. januara 2017. godine na svim benzinskim stanicama najveće domaće naftne kompanije – HIFA grupacije, za sve članove BIHAMK-a će biti omogućen popust od 0,05 KM/po litru bilo koje vrste goriva.

Da bi ostvarili pravo na ovu pogodnost, dovoljno je da članovi BIHAMK-a (kupci) pokažu svoju BIHAMK člansku karticu i popust se obračunava direktno na kasi prilikom plaćanja.

Odabirom HIFA grupacije kao novog partnera, BIHAMK je svojim članovima osigurao popust na visoko kvalitetno gorivo koje od danas koriste i sva BIHAMK vozila pomoći na cesti kao i veliki broj saradnika na poslovima asistencije u cijeloj zemlji.kartice
Na HIFA benzinskim pumpama možete ostvariti popust na cijenu goriva u iznosu od 0,05 KM (pet feninga) po litru za sva goriva i za sve vrste plaćanja! BIHAMK i HIFA žele svim članovima pružiti dodatnu uštedu, jer prosječan potrošač na godišnjem nivou ovim putem može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva. Svi vozači mogu na vrlo jednostavan način, uz pomoć BIHAMK kalkulatora, provjeriti uštede, ukoliko su BIHAMK članovi i sipaju gorivo na HIFA pumpama. http://bihamk.ba/bs/kalkulator/goriva/117

HIFA d.o.o.je prepoznata kao najuspješnija domaća naftna kompanija, sa mrežom od preko 36 pumpi u cijeloj Bosni i Hercegovini, gdje se svakodnevno vrše ispitivanja kvaliteta goriva na svim pumpama. HIFA poseban naglasak stavlja i na tačnost nasute količine i odgovorno tvrde da je gorivo koje se toči na njihovim pumpama vrhunskog kvaliteta i da nemaju reklamacije na kvalitetu i količinu nasutog goriva. Bosanskohercegovački auto moto klub BIHAMK je auto moto klub sa tradicijom dugom preko 70 godina u oblasti pružanja najkvalitetnije pomoći na cesti. BIHAMK sa ciljem proširenja pogodnosti za svoje članove udružuje snage sa HIFOM kako bi vozačima olakšali svakodnevna putovanja!

S obzirom da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora) te cijeloj Evropi, ovim ugovorom se ujedno širi i mreža mjesta na kojima se moguće učlaniti, jer od sada su vozači u mogućnosti da pristupe članstvu i na bilo kojoj pumpi unutar razgranate mreže HIFA grupacije (preko 37 pumpi širom Bosne i Hercegovine). Napominjemo da i postojeći članovi BIHAMK-a mogu obnoviti svoje članstvo.
Nakon odabira željenog članskog paketa – START, CLASSIC ili PLUS, zainteresirani vozači uplaćuju iznos na blagajni, a uposlenik HIFA-e izdaje mobilno članstvo za aktivaciju članstva. Na svakom mobilnom članstvu se nalazi BIHAMK besplatni broj telefona, koji vozači trebaju nazvati kako bi na najbrži način aktivirali/produžili svoje članstvo.

Spisak HIFA lokacija, pogledajte u galeriji fotografija ili na BIHAMK lokacijama: http://bihamk.ba/bs/clanstvo/lokacije

Back to top