Ukoliko ste kupac u HIFA d.o.o ® i imate potpisan Ugovor sa nekom od članica grupacije, i izdate su Vam kartice HIFA-CARD®, može Vam se omogućiti da imate pregled potrošnje, tj. izvještaj o računima realizovanim na benzinskim pumpama i ostalim pratećim objektima HIFA d.o.o ®.

Usluga je besplatna, a za omogućavanje pristupa možete se obratiti osobi iz HIFA d.o.o ® koja Vam je izdala kartice, sa pismenim zahtjevom za registraciju.

Nakon odobrenja zahtjeva, administrator online usluge će vas kontaktirati i dostaviti pristupne podatke (korisničko ime i šifra) ili će vam ih poslati na adresu e-pošte koju ste naveli u Vašem zahtjevu.

Ukoliko ste na Vašu adresu e-pošte dobili pristupne podatke, molimo prijavite se u formi za prijavu (okvir “Korisnik”). Prilikom prve prijave neophodno je da promijenite Vašu korisničku šifru, nakon čega ćete biti u mogućnosti pristupiti pregledu potrošnje.

Nakon uspješne prijave molimo pročitajte upute i pravila korištenja, a za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate.