Naše usluga točenja nafte i naftnih derivata za sva vozila, vrhunske kvalitete i usluge osoblja po svjetskim standardima.

Samouslužne autopraonice su najbolji način da Vaše ljubimca uvijek održavate čistim i sjajnim. U sklopu benzinskih pumpi.

U sklopu benzinskih pumpi u  pratećim objektima, pružamo vulkanizerske usluge i usluge brzog servisa, zamjene ulja.

U sklopu naših benzinski pumpi nalaze se shoping marketi, kupovina na benzinskim pumpama ne mora biti skupa.

Naše usluge po čitavoj Bosni i Hercegovini

0 +
Benzinskih pumpi
0 +
Shopping marketa
0 +
Autopraonica
0 +
Vulkanizer i servis

Vulkanizer i Servis

Usluge brzog servisa, prodaja i zamjena guma za sva vozila. Popravka,balansiranje i krpljenje guma. Također, ukoliko kupite ulje iz HGLINE asortimana, naše osoblje će izvršiti besplatnu zamjenu ulja na Vašem ljubimcu.

Priznanja

HIFA GROUP slovi za najuspješniju domaću naftnu kompaniju za što smo primili i niz priznanja. Od naslova za najpoželjnijeg poslodavca do priznanja za kvalitet proizvoda i usluga.

Ekologija

Kompanija HIFA je jedna od ekološki najodgovornijih kompanija u Bosni i Hercegovini. Sa nizom mjera i kampanja sprovedenih o zaštiti životne okoline. I stalnim nadzorom i kontrolom aktivnosti objekata i vozila.

Odmor

Benzinska pumpa u novije vrijeme postaje puno više od samog točenja goriva u vozilo. Uz naš Coffee shop HIFA postaje obavezna stanica za odmor svih putnika u prolazu i svi koji cijene dobru kafu.

Pravovremenost

Kompanija HIFA je razvila sistem dostave nafte i naftnih derivata vlastitim voznim jedinicama na lokaciju kupca. Odgovarajući blagovremeno na zahtjeve i najzahtjevnijih kupaca.

Fleksibilnost

Fleksibilnost je riječ koja najbolje opisuje kompaniju HIFA. Fleksibilno poslovanje uz vrhunsko osoblje i prilagodčjivost kupcu i tržištu je glavni razlog koji nas drži na vrhu ove branše.