Usluge

koje Vam nudi kompanija Hifa d.o.o.

Usluge kompanije HIFA d.o.o.

Naše usluge po čitavoj Bosni i Hercegovini

38

Benzinski pumpi

38

Shoping marketa

30

Autopraonica

10

Vulkanizer i servis

Prednosti  naših usluga

Vulkanizer i Servis

Usluge brzog servisa, prodaja i zamjena guma za sva vozila. Popravka,balansiranje i krpljenje guma. Također, ukoliko kupite ulje iz HGLINE asortimana, naše osoblje će izvršiti besplatnu zamjenu ulja na Vašem ljubimcu.

Priznanja

HIFA GROUP slovi za najuspješniju domaću naftnu kompaniju za što smo primili i niz priznanja. Od naslova za najpoželjnijeg poslodavca do priznanja za kvalitet proizvoda i usluga.

Ekologija

Kompanija HIFA je jedna od ekološki najodgovornijih kompanija u Bosni i Hercegovini. Sa nizom mjera i kampanja sprovedenih o zaštiti životne okoline. I stalnim nadzorom i kontrolom aktivnosti objekata i vozila.

Odmor

Benzinska pumpa u novije vrijeme postaje puno više od samog točenja goriva u vozilo. Uz naš Coffee shop HIFA postaje obavezna stanica za odmor svih putnika u prolazu i svi koji cijene dobru kafu.

Pravovremenost

Kompanija HIFA je razvila sistem dostave nafte i naftnih derivata vlastitim voznim jedinicama na lokaciju kupca. Odgovarajući blagovremeno na zahtjeve i najzahtjevnijih kupaca.

Fleksibilnost

Fleksibilnost je riječ koja najbolje opisuje kompaniju HIFA. Fleksibilno poslovanje uz vrhunsko osoblje i prilagodčjivost kupcu i tržištu je glavni razlog koji nas drži na vrhu ove branše.

Back to top