O NAMA

Otvarenjam prve benziske pumpe Hifa d.o.o. Tešanj je zbilježila pravno registrovan početak poslovanja. Ideja poslovanja nije zamišljena i realizovana u lokalnim okvirima, nego na području cijele države. Tako od 1995. godine do danas HIFA bilježi kontinuiran rast i razvoj čemu  između ostalog svjedoči respektabilna mreža od preko 56 benziskih pumpi u sklopu grupacije HIFA  u gradovima cijele Bosne i Hercegovine.

UŠTEDITE SA HIFA CARD

Hifa Card vam nudi sniženja na cijenu goriva,svaki puta kada natočite gorivo na Hifa benzinskim pumpama na karticu vam se dodaje određeni iznos koji kasnije možete iskoristiti u sljedećim točenjima.Izradite vašu Hifa karticu već danas.

Preporučeni HG LINE Proizvodi

Riječ je aditiviranom dizel i benzin gorivu EURO 6 norme, razvijenom tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uvjetima.

“Nova generacija aditiviranih goriva prilagođena je novim standardima EURO 6 motora, a naše OptiMax premium gorivo nastalo je iz izvedenice Optimalna potrošnja – Maximalna snaga.

01

smanjuje
potrošnju

02

optimalan
rad motora

03

smanjuje emisije
štetnih gasova

04

sprječava koroziranje
ventila i motora

05

održava
motor čistim

06

uklanja naslage
na ventilima

07

produžava radni
vijek motora

08

povećava snagu
i ubrzanje