HIFA predstavlja OptiMax premium gorivo vrhunske kvalitete

Riječ je aditiviranom dizel i benzin gorivu EURO 6 norme, razvijenom tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uvjetima.

“Nova generacija aditiviranih goriva prilagođena je novim standardima EURO 6 motora, a naše OptiMax premium gorivo nastalo je iz izvedenice Optimalna potrošnja – Maximalna snaga. Zadovoljstvo nam je potrošačima predstaviti gorivo koje njihovom vozilu pruža potpuno novu snagu, ali i kvalitet. Osim toga donosi i niz prednosti, kao što su smanjenje emisije štetnih gasova, sprečava koroziju, održava motor čistim, uklanja štetne naslage na ventilima…”, pojašnjava Muris Hadžimehić, direktor kompanije HIFA d.o.o Tešanj.

Nova OptiMax EURO 6 premium goriva u prodaji su na svim HIFA benzinskim pumpama širom Bosne i Hercegovine.

“Na temelju jasne poslovne orijentacije, brige o kvalitetu i podrške kupcima HIFA je danas prepoznatljiva kompanija. Stoga očekujemo uspjeh našeg premium proizvoda jer kupci znaju prepoznati domaći proizvod i kvalitet”, dodaje Hadžimehić.

OptiMax premium goriva zadovoljavaju najstrožije tehničke zahtjeve europskih direktiva, automobilske industrije i zaštite okoliša. Riječ je o premium gorivu visoke kvalitete, koja u potpunosti zadovoljavaju EURO 6 standarde, a čija kvaliteta se provjerava na visokoj razini po svim tačkama proizvodnog i prodajnog lanca.

HIFA od 1996. godine do danas bilježi kontinuiran rast i razvoj čemu, između ostalog svjedoči respektabilna mreža benzinskih pumpi u gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Natoči snagu i osjeti kvalitet – OptiMax

izvorni tekst: Ovdje

Back to top